Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Consultancy Partners I

Tailor Made Recruitment richt zich met Tailor Made Consultancy uitsluitend op partners die een waardevolle aanvulling zijn op haar co-ondernemerschap principe. De hier vermelde partners staan niet boven hun klanten, maar staan op gelijke voet en denken mee als co-ondernemer. Op deze manier weten ze wat er daadwerkelijk speelt binnen een organisatie.

Tailor Made Recruitment heeft in de loop der jaren een vertrouwensband met deze partners gecreëerd en wil deze graag met u delen. Door deze samenwerking zijn wij van mening, dat u als klant uw processen nog beter kunt managen door gebruik te maken van talrijke specialismen onder één dak: de Tailor Made Consultancy!

Heeft u een specifieke vraag over één van deze partners of denkt u meerdere processen te willen combineren? Ga voor meer informatie naar de site van Tailor Made Consultancy.

OVERZICHT CONSULTANCY PARTNERS:

DVC-International is een onafhankelijke valuation organisatie die gespecialiseerd is in IP / Intangibles valuations.  Haar kantoren zijn gevestigd in Nederland en Spanje. Sinds 2003 bieden zij services aan op het gebied van accounting, tax, transfer pricing, legal en financiële doeleinden voor hun wereldwijde klantenkring (corporates & SME’s). De CEO / Managing Director van DVC-International is Steven van Wijk.

Tailor Made Recruitment: ‘Steven van Wijk is een breed geëngageerde professional, die naast internationale (business en IP) valuations een solide kennis heeft van M&A, IT en legal issues. Een duidelijk en helder communicerende persoon, die garant staat voor zijn woord. Snel, kundig, direct: Aspecten van Steven die ons aanspreken en matchen met de visie van Tailor Made.’

DVC-International: ‘Ik heb Erik Eversdijk in 2012 leren kennen. Ik ben toen namens Tailor Made Recruitment gevraagd als co-spreker tijdens hun CFO-lunch in Rotterdam met als onderwerp IP valuation and IP management. Met een ruime opkomst aan CFO’s kan ik wel zeggen dat het een groot succes was. Naast zijn brede kennis en business sense komt Erik door zijn authenticiteit en directheid over als een zeer sterke communicator/persoonlijkheid. Mede daardoor kan hij gemakkelijk met veel verschillende mensen van allerlei disciplines praten. Onze samenwerking beschouw ik als zeer prettig, zowel business wise als op persoonlijk vlak’.

EMEA CFO at A. Schulman Inc.: A real business partner who is willing to think with a client and willing to be flexible in his relationship and service towards a provider

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment