Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Interim

Via Tailor Made Interim Recruitment schakelt u op tijdelijke basis hoogopgeleide en ervaren interim-professionals in. Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar specifieke kennis of ter vervanging van een medewerker. De interim-professionals van Tailor Made Recruitment komen bij uiteenlopende organisaties over de vloer. Daardoor zijn ze snel ingewerkt. Typerend zijn hun expertise en implementatiekracht.

Bij Tailor Made Recruitment kunt u terecht voor direct inzetbare interim-professionals in een groot aantal vakgebieden binnen Finance, ICT en HR Sourcing. Niet alleen in Nederland, maar Tailor Made Recruitment heeft ook uitgebreide ervaring in het plaatsen van interimmers in het buitenland. Opdrachten variëren van locaties in Australië en China tot Brazilië en de Antillen. Het betreft veelal langdurige opdrachten van meer dan 6 maanden, maar ook voor kortere termijnen in het buitenland  kunt u contact met ons opnemen.

Tailor Made Recruitment biedt u voor een tijdelijke periode een ‘slim fit’ van snelheid en kwaliteit. Binnen 24 tot 48 uur ontvangt u van ons een selectie van direct inzetbare interim-professionals.

De werkwijze van Tailor Made Recruitment verloopt volgens de volgende procedure:

  • Inventarisatie van de situatie en uw behoeften: het profiel van de kandidaat wordt op vaktechnisch en persoonlijk gebied met u afgestemd. Tevens worden andere voor de opdracht relevante zaken afgestemd, zoals het tarief en de duur van de opdracht.
  • Selectie uit ons uitgebreide netwerk van zelfstandige interim kandidaten, eventueel aangevuld met gerichte exposure via onze zeer gebruiksvriendelijke en internationaal meerdere malen bekroonde website(s).
  • Introductie van de meest geschikte en op dat moment per direct beschikbare interim kandidaten, voorzien van een toelichting.
  • Het voeren van interviews door u met de door u geselecteerde kandidaten.
  • Indien de juiste kandidaat is geselecteerd, wordt bepaald wanneer deze met de opdracht zal starten en wat de geschatte looptijd zal zijn. Op basis hiervan wordt met u en de kandidaat een contract gesloten voor deze periode. Hierin worden alle voor de opdracht relevante zaken aangaande de inzet van de kandidaat vastgelegd. Gedurende de looptijd van de opdracht onderhoudt Tailor Made Recruitment met u en de kandidaat contact. De wederzijdse verwachtingen en de kwaliteit gedurende het hele proces worden zo bewaakt.
  • Na afloop van de interim-opdracht wordt deze met u geëvalueerd.

 Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem gerust contact met ons op of stuur ons uw c.v. toe:

E: info@tailormaderecruitment.nl

Managing Director at HYET Sweet BV: A very communicative person with a lot of empathy for the persons he is talking to as well as the situation. Erik is goal oriented combined with a getting things done mentality

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment