Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Onze consultants

Tailor Made Recruitment bestaat uit een hechte en overzichtelijke club enthousiaste mensen, bestaande uit consultants, researchers en backoffice. Onze bindende factor: een hoge mate van (persoonlijke) betrokkenheid. 

Erik Eversdijk - Partner / Oprichter

Mijn roots liggen in Noord-Brabant, te weten in ´t Ginneken (Breda) waar ik ben geboren en Oosterhout waar ik mijn jeugd heb doorgebracht. Brabantse trots en gezelligheid zijn zeker op mij van toepassing.

Na mijn studie Rechten in Groningen ben ik mijn carrière begonnen in de advocatuur, waarbij ik mij naast de Ondernemingsrechtpraktijk voornamelijk in de Faillissementspraktijk heb gespecialiseerd. Na een aantal jaren kroop het bloed richting de commercie. Ik besloot de stap richting de recruitment / werving & selectie te maken, waarbij ik gestart ben bij Robert Walters (Amsterdam en Rotterdam). Na een fantastische rondreis door Zuidoost Azië ben ik teruggekeerd in de recruitment, waar ik in mijn laatste rol als Associate Director bij Morgan McKinley verantwoordelijk ben geweest voor alle Nederlandse activiteiten.

Begin 2011 heb ik besloten de stap richting zelfstandig ondernemerschap te nemen en Tailor Made Recruitment op te richten. Met de opgedane ervaring ben ik overtuigd dat ik hierdoor me nog beter kan richten op creativiteit en het onderhouden van lange termijn relaties. Met de ervaren professionals waar ik mee werk zal ik me blijven focussen op het leveren van maatwerk: Tailor Made Recruitment!

Momenteel woon ik met veel plezier in Leiden.

CFO at Care: I've really appreciated his personal approach towards his assignments combined with his professional attitude. Always very clear about the work progress and very clear in his communication, which is of great value in a search process

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment