Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Opdrachtgevers

Tailor Made Recruitment is een professionele en betrouwbare partner, die u helpt met het oplossen van uw Staffing vraagstukken binnen Finance, ICT, HR en zakelijke dienstverlening.

Tailor Made Recruitment herkent de noodzaak van organisaties om flexibel in te spelen op staffing vraagstukken. Een ambitieuze organisatie wil professioneel en adequaat de juiste medewerkers aantrekken om binnen specifieke vakgebieden tijdelijk of vast een bijdrage te leveren aan het succes van de onderneming. Onze consultants helpen u daarbij met een gevarieerd recruitment proces om een interim-professional of een vaste medewerker voor u te zoeken.

Ons vak is namelijk talent. Wij nemen de zoektocht naar talent van u over zodat u tijd over houdt om zich te blijven richten op de zaken die in uw organisatie ook aandacht behoeven. Hierdoor optimaliseert u uw groeistellingen sneller en efficiënter.

Een slagvaardige organisatie anticipeert snel en overtuigend op wisselende (markt)omstandigheden. Bij voorkeur zonder dat de aandacht voor de kernactiviteiten wordt verstoord. Flexibiliteit is daarom essentieel. Onze professionals leveren daaraan een belangrijke bijdrage: tijdelijk of vast. Het managen van die flexibiliteit is een vak. Ons vak.

Naast recruitment van vast en tijdelijk personeel heeft Tailor Made Recruitment zijn scope verbreed om opdrachtgevers een breder pakket van diensten aan te bieden. Vanuit een co-ondernemerschap gedachte is Tailor Made Consultancy ontstaan. Een unieke en innovatieve samenwerking van interim search & selection in combinatie met valuation, corporate finance (accountancy & tax) èn advocatuur. Deze samenwerking heeft geleid tot een full service advies platform. Helder en efficiënt allerlei specialismen onder één dak met één aanspreekpunt: Tailor Made!

Finance Manager at SABIC: Genuinely dedicated to building a long-term relationship and creating value, he invested considerable time and effort in understanding our organization's needs and identifying suitable candidates

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment