Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Kandidaat

Een nieuwe uitdaging roept en Tailor Made Recruitment wil u graag hierin bijstaan. Om zeker te zijn dat wij u op de juiste manier bemiddelen naar een nieuwe werkomgeving, willen wij u beter leren kennen. Uw CV wordt niet lukraak naar een klant gestuurd, een absolute garantie. In een kennismakingsgesprek gaan we uitgebreid in op u als mens en collega. We nemen uw wensen met betrekking tot een nieuwe baan door. Dit doen we door in te zoomen op uw werkverleden, uw huidige baan en eventueel te bepalen wat u nog zou kunnen of willen leren.

We maken het zeker niet moeilijker dan het is, maar we nemen wel de tijd om te komen tot een compleet profiel.

Op het moment dat we u met een potentiële werkgever in contact brengen, komt u niet voor verrassingen te staan. Uw CV wordt pas aan een potentiële werkgever gestuurd nadat van u voorafgaande uitdrukkelijke toestemming is verleend. U krijgt van ons achtergrond informatie over het bedrijf en een zo uitgebreid mogelijk functieprofiel. We streven ernaar u voor te stellen op functies die echt bij u passen. Dat is een prettig idee om een gesprek aan te gaan. Tussentijdse evaluatie gesprekken tijdens het interview proces zijn standaard. Indien u graag ondersteuning zoekt tijdens de salaris- of tariefonderhandelingen, staan wij u graag terzijde.

Bent u geïnteresseerd en heeft u:

  • Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding;
  • Bij voorkeur een post hbo- of doctorale vervolgopleiding (dan wel studerend hiervoor)
  • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring;
  • Ambitie om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien?

Laat dan uw cv achter bij Tailor Made Recruitment door uw CV in te vullen op ons inschrijfformulier. Want wij hebben vacatures en opdrachten in bijna elk vakgebied, verspreid over het hele land.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem gerust contact met ons op via:

E: info@tailormaderecruitment.nl

 

European finance director at Cascade: They are able to discover the real motivation of potential candidates and have a unique ability to find the right behavioral match

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment