Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Specialisten

Tailor Made Recruitment biedt geen mensen aan, maar oplossingen. Voordat u zich als opdrachtgever gaat oriënteren, wilt u weten wat voor soort interimmers en interim managers beschikbaar zijn en in staat zijn om ingrijpende en complexe veranderingen in uw organisatie te realiseren. Tailor Made Recruitment denkt graag met u mee en is bereidt een kijkje in de keuken te geven.

Hoewel interimmers niet eenzijdig aan een organisatie verbonden zijn, werkt Tailor Made Recruitment continue samen met experts waar ze in de loop van de tijd een speciale band mee hebben opgebouwd. Specialisten waar een vertrouwelijke relatie mee is opgebouwd gedurende al deze jaren en dedicated namens ons voor u als opdrachtgever aan de slag willen gaan/ zijn gegaan. Hoewel enkelen inmiddels om diverse redenen een vaste dienstbetrekking hebben gevonden, stellen wij graag, al dan niet anoniem,  een aantal specialisten - waar we in de loop der jaren een goede relatie mee hebben opgebouwd - aan u voor:


1. Rob Speckens
Rob is zijn carrière gestart in de jaren ’80 bij General Electric (“GE”), waarbij FP&A en SAP belangrijke aandachtspunten zijn geweest. Na die periode heeft hij verscheidene finance rollen binnen Europese HQ’s bekleed (Black & Decker, Leica) om medio 2008 als CFO van Provimi Petfood te fungeren. Eind 2011 is Rob zijn interim carrière gestart, waar hij succesvol de linking pin was tussen sales & finance als Commercial Finance Advisor bij Amstrong in Engeland. Rob´s expertise ligt vooral op het  gebied van FP&A, met name in opzetten en onderhouden van rapportage ( V&W, Working Capital, etc.). Niet alleen cijfermatig, maar ze ook voorzien van waardevol commentaar, cruciaal om bedrijven op de juiste manier te leiden en naar een hoger niveau te tillen. Momenteel werkt Rob als interimmer bij Abbott Logistics.

Ervaringen met Tailor Made Recruitment:
“Ik heb TMR al een paar keer meegemaakt, zowel in nationale als internationale setting. Wat mij aanspreekt is snelle matching en afstemming van kandidaten op vacante posities met kennis van zaken. Dit geschiedt op een uiterst professionele manier. Afspraken worden altijd nagekomen. Kortom, een buitengewoon plezierige samenwerking".

2. Henk Quarles van Ufford
Henk heeft een lang track record in met name de chemische sector. Na verschillende jaren als Accounting Director bij Cytec te hebben gefungeerd, is Henk doorgegroeid naar de positie van Global Controller van de Polymers business unit bij Kemira. Vervolgens heeft hij verscheidene leadership posities binnen het EMEA SSC van Kemira bekleed, om uiteindelijk Managing Director van het EMEA SSC en de Rotterdamse productielocaties te worden. Binnen Kemira is Henk uiterst succesvol geweest op het gebied van opbouwen en reorganiseren van verschillende divisies. Samenvattend ligt zijn expertise bij: FP&A, reorganizaties, change management, communicatie met stakeholders, leadership van multidisciplinaire management teams, talent development

Ervaringen met Tailor Made Recruitment:
“Tailor Made schenkt de recruitment branche een verfrissende nieuwe benadering. Erik’s enthousiasme en personal touch zijn prettig om mee zaken te doen. Ik kan iedereen TMR als partner toewensen, die een ‘special touch’ zoeken, zowel als sparring partner en als coach. Hij heeft het vermogen je met doorwrochte argumenten echt te challengen. Zijn opgebouwde (internationale) netwerk als ex-advocaat & curator, recruiter en interimmer bieden interessante opties voor kandidaten alsmede opdrachtgevers".

3. ‘Anoniem (X)’
X heeft ruim 10-11 jaar bij Akzo Nobel en Hexion in een internationale financiële omgeving gewerkt, waarbij hij de ervaring heeft opgedaan met US GAAP, IFRS, SOX en diverse IT-pakketten zoals SAP en Hyperion. Hij weet hoe je succesvol functioneert in een (Amerikaanse) corporate omgeving. Zijn motivatie zit hem in het bereiken van resultaten: het behalen van nieuwe financiering, een succesvolle turn around, maar ook een succesvolle outsourcing van een IT-organisatie, een succesvolle ERP-implementatie en het verbeteren van een planning & control cyclus. X heeft enkele succesvolle interim opdrachten vervuld bij nationale en internationale organisaties (private equity owned), beiden als interim CFO. Op dit moment heeft X een vaste dienstbetrekking als CFO in het Zuiden des lands.

Ervaringen met Tailor Made Recruitment:
“Als interimmer heb ik Erik voor het eerst ontmoet in 2012. In het eerste gesprek tussen Erik en mij merkte ik op, dat hij zich gemakkelijk onderscheidde van andere recruiters/headhunters. Helder, duidelijk, niet bang om zijn mening te geven. Wat opviel tijdens het gesprek was een combinatie van empatisch inzicht en oprechte interesse. Daardoor is het altijd leuk elkaar weer te zien, bijvoorbeeld via de door TMR georganiseerde CFO lunches”.

4. Peter Heemink
Peter is een allround finance professional met meer dan 20 jaar werkervaring bij internationaal en nationaal opererende ondernemingen actief in diverse branches en ondernemingsvormen (beursgenoteerd, private equity etc.). Ervaring is opgedaan met Dutch en US GAAP, IFRS, SOX en diverse IT-pakketten zoals SAP, Exact, Axapta Dynamics en Hyperion. Na zijn CFO rol bij Carrier Holland Heating BV is hij zijn interim carrière begonnen. Zijn ervaringen zijn divers waarbij kernpunten horen als opereren in Angelsaksische omgevingen, succesvolle verbeter trajecten en turn around, recovery en restructuring trajecten, outsourcen van productie modules en implementeren IT systemen. Peter heeft brede ervaring opgedaan, variërend van Finance Manager (o.a. Care) tot FD en turn around manager (Doornbos Equipment).

Ervaringen met Tailor Made Recruitment:
“Ik ben al een paar keer succesvol bemiddeld door TMR met hun credo: afspraak is afspraak. Hij schroomt niet zijn mening te geven, die helder en duidelijk is. Een interessante spiegel die je wordt voorgehouden. De verstrekte correcte feedback hebben me in staat gesteld keer op keer te verbeteren. De variëteit aan opdrachten is indrukwekkend, zowel nationaal als internationaal”.

5. Reinier Siepman
Reinier is sinds 2003 actief als interim CFO/consultant. Daarvoor heeft hij verschillende financiële posities bekleed bij beursgenoteerde bedrijven zoals Vopak, KLM, Imtech en Wessanen. Reinier heeft ervaring opgedaan bij start-ups, PE investors, green field situaties etc. Als interimmer heeft hij succesvol opdrachten vervuld bij o.a. Shell, Rodamco, Vbird Airlines en DA retail. In zijn laatste opdrachten heeft hij bewezen expert te zijn op het gebied van management informatie systemen, consolidatie en riskmanagement. Reinier kan tevens uitstekend acteren op het snijvlak tussen Finance en IT. Hij voelt zich thuis in kleine en grote ondernemingen en is voor alle niveau’s een gesprekspartner. Brengt zaken tot de kern terug en schakelt goed tussen operatie en strategie. Op dit moment heeft Reinier een vaste dienstbetrekking als CFO in de (groot) Amsterdam regio.

Ervaringen met Tailor Made Recruitment:
“Ik heb Erik altijd gewaardeerd om zijn personal touch in combinatie met zijn professionele houding. Vasthoudend, duidelijk en snel, aspecten die ik hoog in het vaandel heb en iedere keer bij TMR heb gevonden”. Aspecten die ik momenteel ook in ogenschouw neem als opdrachtgever".

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment