Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Recruitment proces werkwijze

Tailor Made Recruitment besteedt veel aandacht aan enerzijds inhoud en anderzijds persoonlijkheid om een goede match te maken. Wij doorlopen het recruitmentproces in een aantal stappen om de perfect fit voor onze klanten te realiseren. Echter, indien een klant specifieke wensen heeft ten aanzien van het recruitmentproces lopen wij graag die met u door om ze ‘Tailor Made’ met u af te stemmen.

KENNINGSMAKINGSGESPREK

Tailor Made Recruitment hecht veel waarde aan een goed geformuleerd functie en cultuuromschrijving. Wij brengen uw wensen zorgvuldig in kaart en vertalen deze naar een ideaal kandidaatsprofiel. De organisatie met zijn historie en toekomst alsmede doelstellingen en probleemstellingen zijn hierbij belangrijke meetpunten. Daarnaast besteden wij graag aandacht aan subjectieve criteria. Ten slotte zijn gesprekken met de meest relevante key-personeel essentieel voor een volledig inventarisatieproces.

ANALYSE EN FUNCTIEPROFIEL

Na analyse van uw opdracht wordt met de organisatie een strategie bepaald op basis van o.a. het verwachtingspatroon en communicatie. Tegelijkertijd wordt een gedetailleerd functieprofiel opgesteld. Na goedkeuring van de opdrachtgever start Tailor Made recruitment het searchproces.

SEARCH PROCES

Voor de werving van geschikte kandidaten kan onze klant kiezen uit verschillende of een combinatie van search/methodieken:

  • Database search
  • Advertising search
  • Executive search
  • Headhunting

Indien u meer informatie wilt over onze dienstverlening, kunt u contact opnemen via T: 0031 (20) 7722265  / E: info@tailormaderecruitment.nl 

PRESENTATIE SHORTLIST

Na het searchproces voert Tailor Made Recruitment diverse interviews met door ons geselecteerde kandidaten. Binnen een redelijke termijn (opdrachtafhankelijk) wordt een shortlist gepresenteerd van kandidaten aan de hand van een profiel- en persoonlijkheid schets. Desgewenst kan Tailor Made Recruitment persoonlijkheidstesten uitvoeren om kandidaten te testen.

COMMUNICATIE

Gedurende het proces zal Tailor Made Recruitment de klant intensief communiceren en rapporteren omtrent de status van het searchproces en de geselecteerde kandidaten. Tevens coördineert Tailor Made Recruitment het volledige interviewproces bij de opdrachtgever.

EVALUATIE EN NAZORG

Binnen drie maanden na succesvolle bemiddeling zal een evaluatie plaatsvinden met de geplaatste kandidaat alsmede de opdrachtgever.

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment