Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

TMR start Tailor Made Community!

TMR start Tailor Made Community!

Klanten willen graag zo veel mogelijk expertise onder één dak hebben of kunnen krijgen.Via de Tailor Made Recruitment Interim-Management willen en kunnen wij u als klant daarin voorzien. Al geruime tijd werkt Tailor made Recruitment samen met verschillende top specialisten die een bepaalde expertsie hebben. Op onafhankelijke basis hebben zij succesvol onze opdrachtgevers en interim managers op een breder niveau bijgestaan.

Deze krachten zijn onlangs gebundeld onder de naam: Tailor Made Community.
Tailor Made Recruitment richt zich met haar Community uitsluitend op partners die een waardevolle aanvulling zijn op haar co-ondernemerschap principe. Onze partners staan niet boven hun klanten, maar staan op gelijke voet en denken mee als co-ondernemer. Op deze manier weten ze wat er daadwerkelijk speelt binnen een organisatie.

Tailor Made Recruitment heeft in de loop der jaren een vertrouwensband met deze partners gecreëerd en wil deze graag met u delen. Door deze samenwerking zijn wij van mening, dat u als klant uw processen nog beter kunt managen door gebruik te maken van talrijke specialismen onder één dak: de Tailor Made Community!

We zijn trots te verwelkomen in onze Community:

Kneppelhout & Korthals Advocaten

DVC-International

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment