Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

TMR in gesprek met mogelijke nieuwe partner!

Tailor Made Recruitment biedt haar klanten graag zo veel mogelijk expertise onder één dak Na geruime tijd samen te werken met verschillende top specialisten die een bepaalde expertise bieden, zoals Kneppelhout & Korthals (advocatuur) en DVC International (valuation), onderzoekt Tailor Made Recruitment de mogelijkheden voor een nieuw partnership.

Deze week zijn succesvolle oriënterende gesprekken gevoerd met diverse accountancy kantoren uit de Randstad. Het betreft hier geen “big four” kantoor, maar accountancy kantoren die groot genoeg zijn om inhoudelijk te kunnen concurreren met de huidige “big four”. Echter, ook zo compact dat (internationale) klanten persoonlijk blijven behouden en stuk voor stuk opdrachtgevers die lang bij hen blijven. Dit past volledig in de filosofie van Tailor Made Recruitment dat onze partners niet boven hun klanten staan, maar staan op gelijke voet en denken mee als co-ondernemer. Op deze manier weten ze wat er daadwerkelijk speelt binnen een organisatie.

Gezien de nakende vakantieperiode worden de gesprekken begin september hervat en hoopt Tailor Made Recruitment begin Q4 van dit jaar een nieuwe partner vanuit de accountancy te verwelkomen!

 

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment