Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Tailor Made Community verwelkomt nieuwe partner

Klanten willen graag zo veel mogelijk expertise onder één dak hebben of kunnen krijgen.Via de Tailor Made Recruitment Interim-Management willenen kunnen wij u als klant daarin voorzien. Al geruime tijd werkt Tailor made Recruitment samen met verschillende top specialisten die een bepaalde expertise hebben. Op onafhankelijke basis hebben zij succesvol onze opdrachtgevers en interim managers op een breder niveau bijgestaan.

Deze krachten zijn onlangs gebundeld onder de naam: Tailor Made Community

Tailor Made Recruitment richt zich met haar Community uitsluitend op partners die een waardevolle aanvulling zijn op haar co-ondernemerschap principe. Onze partners staan niet boven hun klanten, maar staan op gelijke voet en denken mee als co-ondernemer. Op deze manier weten ze wat er daadwerkelijk speelt binnen een organisatie.

We zijn trots te verwelkomen in onze Community: 

Suzanne Knottnerus van Griph law @ tax. Suzanne Knottnerus voert haar praktijk als zelfstandig ondernemer binnen het Griph model. Griph is een modern kantoor van ondernemende (samenwerkende) advocaten die een innovatieve invulling geven aan de advocatuur.

Als fiscaal partner is Suzanne gespecialiseerd in zowel nationaal als internationaal belastingrecht. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij onder meer Nauta Dutilh en Strik Attorneys at Law and Tax Advisors. Suzanne adviseert Nederlandse en buitenlandse ondernemers en ondernemingen op het gebied van nationale en internationale fiscale kwesties. Daarbij faciliteert zij haar cliënten onder andere bij het opzetten en optimaliseren van juridische en fiscale structuren. 

Overige partners Tailor Made Community:

Kneppelhout & Korthals Advocaten

DVC-International

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment