Voor meer informatie bel 06-86889833
NL | EN

Intensievere samenwerking met Kneppelhout

In juni 2013 kondigde Tailor Made Recruitment aan dat ze haar klanten graag zo veel mogelijk expertise onder één dak wilde bieden. Na geruime tijd samen te werken met verschillende top specialisten die een bepaalde expertise bieden, zijn medio vorig jaar deze krachten gebundeld onder de naam: Tailor Made Community.

Tailor Made Recruitment richt zich met haar Community uitsluitend op partners die een waardevolle aanvulling zijn op haar co-ondernemerschap principe. Onze partners staan niet boven hun klanten, maar staan op gelijke voet en denken mee als co-ondernemer. Op deze manier weten ze wat er daadwerkelijk speelt binnen een organisatie. Tailor Made Recruitment heeft in de loop der jaren een sterke vertrouwensband opgebouwd met het Rotterdamse advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals Advocaten.

Wij zijn blij dat Kneppelhout & & Korthals Advocaten de samenwerking met Tailor Made Recruitment verder wil intensiveren. Dit heeft geresulteerd in meerdere (arbeidsrecht)klanten van Kneppelhout die zijn doorverwezen naar ons voor ondersteuning in de zoektocht naar een nieuwe (financiële) uitdaging op senior en executive level!

 

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment