Voor meer informatie bel 020 - 7722265
NL | EN

Backoffice

Naast consultants en researchers is een solide en effectieve backoffice onontbeerlijk. Het hart van onze organisatie stelt zich graag aan u voor:

Astrid Jansen – Secretariële ondersteuning

Na ruim 20 jaar binnen de Toerisme branche verschillende functies te hebben bekleed, werd het tijd voor een switch. Ik werk graag in omgeving waar ik een dienstverlenende rol kan vervullen. Tailor Made Recruitment biedt mij een omgeving waar ik een schakel kan zijn in een team en waar voor elkaar gewerkt wordt. Dit brengt het beste in mij naar boven. Tailor Made Recruitment stimuleert het Nieuwe Werken, waardoor ik een perfecte balans tussen werk en privé heb gecreëerd en efficiënt kan werken. Samen met mijn 2 kinderen woon ik in het groene hart van Nederland.

T: 0031 (0)20 7722265
E: secretariaat@tailormaderecruitment.nl

Johan Eversdijk – Finance Manager

Vanwege mijn jarenlange praktijkervaring beschik ik over een zeer brede kennis van zaken op financieel/administratief gebied. Ik houd me part-time met name bezig met de algemene adminstratie: fiscale zaken zoals btw en vpb alsmede de facturatie van Tailor Made Recruitment. Het is bijzonder leuk om deelgenoot te zijn van een jonge, groeiende en innovatieve organisatie. Samen met mijn vrouw genieten wij van het leven onder de rivieren.

T: 0031 (0)20 7722265

Finance Director at Mediq: His personality, professionalism and genuine interest in people allowed him to translate our needs into concrete options.

Op zoek naar een passende vacature?
Schrijf je dan vandaag nog in bij Tailor Made Recruitment